Hinnasto

Kuvauspalvelu Pakettihinta (sis. alv 24%)
Elämän alku 175,00 €
Pikkulintu 195,00 €
Siivet kantaa 175,00 €
Siipipeili -muotokuvaus 155,00 €
Siipipeili -matrikkelikuvaus 85,00 €
Kyyhkyläiset 240,00 €
Aura 250,00 €
Onnenkyyhky 490,00 €
Joutsenlaulu 390,00 €

Kuvauspakettien hintoihin kuuluu pääsääntöisesti kuvaus studiossa, lukuunottamatta Onnenkyyhky- ja Joutsenlaulu -kuvauksia. Kuvaan mielelläni myös teille tärkeissä ympäristöissä ja silloin pakettihintaan lisätään matkakulut sopimuksen mukaan  0,50  € / km. Matka alkaa studiolta Helsingin Arabianrannasta tai Helsingin keskustasta.

Toiminta-alue

Tarukuvan toiminta-alue on pääasiassa Uudellamaalla, sekä sopimuksen mukaan muualla Suomessa.

Lahjakortti

Anna lahjaksi muotokuvaus. Valokuvaus ja siitä muistoksi jäävät valokuvat ovat mitä ihanin lahja. Onko isovanhemmista otettu viimeksi yhteiskuva hääpäivänä? Onko lapsenlapsen yksivuotiskuvaus jäänyt väliin, tai olisiko aika ikuistaa koko perhe? Vai haluatko antaa lahjakortin taideteoksen hankintaan? Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sopiva lahjakortin sisältö.

Lahjakortin tilaus

Lahjakortin kirjoittamista varten tarvitaan seuraavat tiedot: Lahjakortin saaja / saajat, Lahjakortin oikeuttama valokuvauspalvelu / tuotteet, Lahjakortin antopäivämäärä ja postiosoite lahjakortin lähettämistä varten.  Saat postissa antamillasi tiedoilla varustetun lahjakortin ja siihen sopivan kirjekuoren sekä laskun. Lahjakortti on valmis ilahduttamaan saajaa, kun lasku on maksettu. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta.

Kuvatiedostot

Kuvauksissa syntyneet jopa sadat digitaaliset valokuvatiedostot herättävät usein hämmennystä, eli saako asiakas ne käyttöönsä? Kuvauksista syntyneistä otoksista parhaat eli noin 20 kpl valitaan salasanasuojattuun webgalleriaan, josta asiakas tekee kuvavalinnat. Asiakkaan valitsemille kuville tehdään peruskuvankäsittelyt, jonka jälkeen ne vedostetaan paperisiksi valokuviksi tai toimitetaan asiakkaalle kuvatiedostona sopimuksen mukaan.

Palvelupaketteihin kuuluu pääasiassa 1 kuvatiedosto, josta asiakas saa teettää kuvatuotteita omaan ja lähipiirinsä yksityiseen käyttöön, mutta tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla.  Kuvatiedostoja voi ostaa lisää hintaan 45 € / kpl (sis. alv 24%).

Valokuvavedokset- esittely

Koko Hinta / kpl  (sis. alv 24%)
A5 (13x18cm)
10,00 €
A4 (20x25cm)
35,00 €
A3 (30x42cm)
60,00 €
A2 (42x60cm)
90,00 €

Kuvat vedostetaan laadukkaille Epsonin valokuvapapereille, jotka kestävät oikein säilytettynä aikaa. Tarukuvalla on käytössään erityisesti valokuvavedostukseen tarkoitettu tulostin, joka tuottaa kestäviä ja korkeatasoisia tulosteita sekä mustavalkoisina että värillisinä.

Palvelupaketteihin kuuluvat valokuvavedokset toimitetaan pohjukkeissa, jotka voi kehystää sellaisenaan. Kuvista voi tilata myös suurempia vedoksia aina A2 -kokoon saakka.

Puutaulut- esittely

Puutaulu hinnasto:

Koko Hinta / kpl  (sis. alv 24%)
A5 (15x21cm)
100,00 €
A4 (21x30cm)
150,00 €
A3 (30x42cm) 250,00 €


          

Parhaasta kuvasta voit tilata yksilöllisen valokuvapohjaisen taideteoksen. Valokuvavedoksen pigmentti siirrettynä puulle tehdään alusta loppuun käsityönä ja se on kaunis sisustuselementti.  Puu on oivallinen materiaali kestävyytensä vuoksi.
Kuvan koon voit valita yksilöllisesti A3 -kokoon asti ja sen voi tehdä kuvan  rajauksesta riippuen myös esimerkiksi neliöksi.  Puulle vedostettu kuva on upea lahja.